Dags igen


Jag har bokat tid hos en tandläkare i östermalm som jag tycker är riktigt bra. Jag tycker inte om att gå till tandläkare som jag tror att många andra kan hålla med om. Det är ganska få som faktiskt gillar det då det kan göra ont beroende på vad för behandling man ska gå igenom. Jag fick göra en rotfyllning en gång och det var absolut inte kul kan jag säga. Men nu är det gjort och jag behöver förmodligen inte göra det igenom hoppas jag på. jag har blivit bättre på att ta hand om mina tänder efter det i alla fall så jag tror nog att jag kommer att klara mig! Men hur som helst så är den tandläkaren jag har tid hos riktigt bra så jag brukar inte vara så orolig för att gå dit och det är ju otroligt bra. Då är man en duktig tandläkare! Sen finns det ju folk som absolut inte vill gå till tandläkaren som faktiskt har en fobi för det. Jag har en kompis som är så och det är verkligen synd om honom. Jag tror att något hände när han var barn som gjorde att han fick så svårt att gå till tandläkaren nu som vuxen. Det är inte så att han sitter och gråter men han har ändå otroligt svårt för det och kan svettas och få svårt att andas. Han får panik helt enkelt. Men jag brukar klara det ganska bra. Det var länge sedan jag hade något hål så jag har klarat mig väldigt länge och det är otroligt skönt. Jag hoppas bara att jag klarar mig denna gång också så att jag inte behöver oroa mig. men det kommer nog inte vara några problem alls det tror jag, så nu bär det av till tandläkaren igen!